ZEBARR tim na CoMBoS2 kongresu sa nagrađenim posterom

ZEBARR tim je učestvovao na Drugom kongresu Srpskog Društva za Molekularnu Biologiju (CoMBoS2) sa međunarodnim učešćem u Beogradu od 6. do 8. oktobra 2023. Na kongresu smo predstavili svoje naučne rezultate kroz kombinaciju postera i kratke usmene prezentacije. Mina Milovanović, posvećena članica našeg tima, izašla je na scenu i zadivila publiku našim rezultatima. Fokus prezentacije bio je prostorni profil aktivacije ankrd1a tokom fascinantnog procesa regeneracije srca zebrice.

Osim toga, naš baner je bio izložen u sklopu Project Corner sesije tokom koje smo učenike CoMBoS2 kongresa upoznali sa ZEBARR projektom.

Naporan rad i posvećenost tima nisu ostali nezapaženi. Prezentacija Mine Milovanović ne samo da je zadobila pohvale naših kolega, već nam je donela i prestižnu “Nagradu za najbolji poster” na kongresu. Ovo priznanje naglašava značaj našeg istraživanja i potvrđuje našu stručnost i doprinos u oblasti molekularne biologije. 

Izuzetno smo zahvalni na ovoj prilici da predstavimo naše rezultate. Dobijanje nagrade za najbolji poster je ogromna čast i služi kao svedočanstvo posvećenosti i marljivosti našeg tima. Oduševljeni smo što smo svoja saznanja podelili sa zajednicom molekularnih biologa na ovom kongresu. Ostvarene interakcije i povratne informacije su veoma značajne za unapređenje našeg istraživanja i otvorile su nam vrata za nove saradnje. Radujemo se nastavku putovanja ka otkrićima i kolaboracijama sa obnovljenim entuzijazmom i zahvalnošću. 

Vesti i događaji